A Kindle 4 még mindig népszerű

Kétség sem férhet hozzá, hogy az Amazon-ról megrendelhető Kindle könyvolvasók hatalmas népszerűségnek örvendenek a vásárlók körében. Kiváló minőségük mellett természetesen áruk az, ami miatt sokan e készülék mellett döntenek. A sajtóban már többször megjelent, hogy mennyire éri meg ezen az áron a gyártónak az előállítás és az értékesítés, de talán nem kell túl nagy marketing tapasztalat ahhoz, hogy jól lássuk, az Amazon komplex értékesítési hálózatával, és a tőle megrendelhető e-book mennyiséggel összefüggésben nem bizonyul veszteségesnek az üzlet.

.

A sokak által kedvelt Kindle 4 többek között abban különbözik első látásra is előző társaitól, hogy a fizikai billentyűzet gyakorlatilag eltűnt, és a vékonyabb keret mellett csak lapozó gombok, valamint négyirányú D-Pad maradt. A grafitszürke szín helyett a készülék némileg világosabbra lett cserélve, ám hiába a puhább műanyag hátlap, a karcok elkerülésére még mindig javasolt a tok használata.

A 6 colos kijelző felbontása 600*800 pixel, ami maximálisan elegendő ahhoz, hogy az e-book-ok tökéletesen jelenjenek meg. A 170 grammos készülék tulajdonképpen egy könyv súlyának felel meg, így nem fordulhat elő, hogy elfárad a kezünk, még akkor sem, ha órákig olvasnánk.

A 2 Gbájt-os memória mellett a már megszokottakhoz képest nagy figyelmet fordítottak a megvilágításra, így akkor is élvezhetjük kedvenceinket, ha éppen a strandon, vakító fényben szeretnénk olvasni. A betűméret választás mellett Wifi adapter is található a Kindle 4-ben. Az olyan extra szolgáltatások, mint például az értelmező kéziszótár sem hiányozhat a könyvolvasóból, s bár tény, hogy a közelmúltban dobta piacra a Kindle legújabb készülékét, de a Kindle 4, és annak továbbfejlesztett változata, a Kindle Touch még mindig olyan színvonalat képviselnek a könyvolvasók terén, amely megfelel a vásárlói ízlésnek.

.

Szólj hozzá


5 + 1 =

Konyv-olvaso.hu is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide
a means for sites to earn advertising fees by advertising and linking to amazon.com. | Google plus