Az Amazon vadonatúj e-book olvasói

uj konyvolvaso

Az Amazon által nem régiben nyilvánosságra hozott újgeneriációs könyvolvasók, alapjába véve megrengetik a könyvolvasók ágazatát. A három újonnan bemutatott eszköz immár lefedi az e-olvasók és olcsóbb táblagépek piacát, ráadásul mind árban és mind tudásban a legjobb ajánlatot nyújtja.
Az Amazon Kindle termékcsalád három új modellel bővült; Kindle, Kindle Touch (Wifis, és Wifi+3G-s), és a Kindle Fire. Az utóbbiak csak november 21-én kerülnek piacra és sajnos először csak az Egyesült Államokba lesznek elérhetőek.

Viszont a jó hír az, hogy a ’sima’ Kindle néven futó e-book olvasó már Magyarországról is megrendelhető.
A Kindle eszközökért eddig 139 dollárt kellett eddig kifizetni. Amazon az új Kindle család árait jelentősen csökkentette. Így a legkisebb (sima Kindle) csak $79-ba kerül, hogyha a felhasználó cserébe elvisel rajta néhány reklám megjelenítését. Jelenleg csak a reklám nélküli verzióját szállítják Magyarországra, ami $109, ami még így is nagyon megéri, hiszen az Amazon Kindle könyvolvasói képviselik messze a legjobb ár-érték arányt.

Kindle 4 Wifi
Kindle Touch Wifi
Kindle Touch 3G Kindle Keyboard Wifi
Kindle Keyboard 3G Kindle Fire
Reklámmal (csak USA) $79 $99 $149 $99 $139 $199
Reklám nélkül $109 $139 $189 $139 $189
ÁFA $20 $35 $37 $25 $35 $50
Postaköltség $21 $21 $21 $21 $21 $21

2 Hozzászólás to “Az Amazon vadonatúj e-book olvasói”

 1. Bandi says:

  Üdv! A Kindle Touch-ról azt írod “16 szürkeárnyalatos” , míg a képeken a Kindle Touch 3G színes képeket megjelenítő alkalmatosságnak tűnik. Most megjelenít akkor színes ábrákat (PDF dokumentumban) vagy nem? Megrendelném, de orvosi PDF könyveket szertnék vele főleg olvasni, ott pedig nagyon nem mindegy, hogy színes-e a kép, vagy nem. Köszönöm előre is a pontosítást!

  • konyv-olvaso.hu says:

   Szia!

   Az összes Kindle csak szürkeárnyalatos képeket jelenít meg, kivéve a Kindle Fire, ami már egy belépőkategóriás táblagép.
   Mindkettőnek megvannak a saját előnyei és hátrányai, pl. a Fire-ön sokkal könnyebben tudsz pdf-eket olvasni, azonban több órán át nézni a kijelzőt megerőltető lehet a szemnek. Ezzel ellentétben a “hagyományos” Kindle e-ink kijelzője olyan, mintha papíron olvasnál, viszont pdf-eket nehezebb rajta olvasni.
   Hogyha napi több órán át szeretnél rajta olvasni, akkor inkább a sima Kindle-t javasolnám, ellenkező esetben a Fire-t.

Szólj hozzá


+ 5 = 13

Konyv-olvaso.hu is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide
a means for sites to earn advertising fees by advertising and linking to amazon.com. | Google plus