Ingyenes e-könyvek a világhálón

Az elektronikus formában beszerezhető és olvasható könyvek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az irodalom iránt érdeklődők körében. Nem véletlen, hiszen a könyvolvasó készülékek segítségével akár több száz darabnyi gyűjteményt tarthatunk a táskánkban, hogy ha időnk engedi, bárhol elkalandozzunk a szerzők által megálmodott világban, vagy a minket leginkább érdeklő témákban mélyedhessünk el akár a vonaton ülve, vagy egy parkban élvezve a napsütést.

.

Az interneten számos helyről beszerezhetjük az e-book-okat, és a legfrissebb újdonságok – pl. Amazonon keresztüli – megvásárlása mellett ingyenes e-könyvek is állnak rendelkezésünkre a világhálón. A szerzői jogok figyelmen kívül hagyásával ennek egyik legnépszerűbb módja torrent oldalak kínálta lehetőségek. Amennyiben azonban legális letöltés iránt érdeklődik, a Magyar Elektronikus Könyvtár a lehető legjobb választás az Ön számára, hiszen itt több ezer magyar nyelvű könyvvel találkozhat. Itt a szépirodalom mellett társadalomtudományokkal, természettudományokkal foglalkozó e-könyvek is megtalálhatóak, de a kézikönyvek és a szótárak sem hiányozhatnak a kínálatból.

Az Ebookz.hu weboldal szintén remek választásnak bizonyul, s egy ingyenes regisztráció után nem csak hasznos információkhoz juthatunk a digitális világot illetően, de ingyen e-book letöltési lehetőség széles tárházával is találkozhatunk. Amennyiben tankönyvekre lenne szükségünk, akkor a tankonyvtar.hu lehet segítségünkre, ahol szintén legálisan juthatunk hozzá olyan anyagokhoz, melyek szakmai fejlődésünket, egyetemi tanulmányainkat segíthetik elő. A lehetőségek száma természetesen végtelenen, s a kereső okos használatával újabb és újabb weboldalakra bukkanhatunk, ahol éppen azt a darabot is meglelhetjük, melyre már régóta vadászunk, és ingyenesen szeretnénk hozzájutni.

Szólj hozzá


+ 8 = 9

Konyv-olvaso.hu is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide
a means for sites to earn advertising fees by advertising and linking to amazon.com. | Google plus