Jön az új Kindle Paperwhite!

A Kindle az új táblagépe, a Kindle Fire HD két típusú készüléke mellett az e-könyvek iránt érdeklődőket is meglepte egy minden eddigit felülmúlóval. A Kindle Paperwhite ugyanis olyan magas színvonalúra sikeredett, mely minden bizonnyal elnyeri majd az olvasás szerelmeseinek tetszését.

Számos jellemzőjét illetően előrelépést mutat az előző készülékhez képest, például 62%-kal több pixellel áldották meg alkotói, és a betűk élesebbé tétele érdekében 25%-kal jobb a kontraszt. A kapacitív képernyő típus, és a két gigás tárolóhely csak tovább növelik értékét, hiszen körülbelül 1100 könyv tárolása válik így lehetővé akár a zsebben hordva.

A különleges e-papírnak köszönhetően sokkal jobban visszaadja az igazi, papír-alapú könyvek nyújtotta olvasási élményt, s a szemet sem rontja a speciális megvilágítás. A Kindle Paperwhite keretébe épített LED világításnak köszönhetően ugyanis oldalról adnak fényt, s így még némileg sötétebb viszonyok között is elegendőnek bizonyul a megvilágítás.

Az eddigiekhez képest a Kindle Paperwhite esetében jóval több betűtípus használatára van lehetőség, így hat betűstílus és nyolc állítható méret szerepel a készülék eszköztárában, a nyolc hétig tartó üzemidő pedig az akkumulátor magas minőségére bizonyíték. Az új, fekete design mellett a beépített Wifi-nek köszönhetően akár egy perc alatt letöltheti kedvenceit. Ha nem az ingyenes e-book választék mellett tenné le voksát, akkor az Amazonon keresztül megvásárolhatja a legfrissebb újdonságokat is a könyvpiacról. A többféle formátumnak köszönhetően még konvertálásra sem feltétlenül lesz szükség.

A Kindle újdonsága ráadásul árban sem fog a csillagos egekben járni, miként a Kindle Fire HD is jóval a piaci árak alatt lesz elérhető a vásárlók számára. Az Amazon új készüléke hamarosan kapható lesz, és minden valószínűség szerinte sikeres meghaladja majd az eddigi verziókat.

4 Hozzászólás to “Jön az új Kindle Paperwhite!”

 1. moo says:

  Szevasztok!

  Nagyon agyalok ennek a készüléknek a beszerzésén. Pont azok a dolgok vannak benne, amire szükségem van.
  Épp a beszerzésén ügyködöm :)

 2. Csiki says:

  Amerikán kívül mikortól fog lehetni rendelni, nem tudjátok?

 3. Csiki says:

  Azt nem lehet tudni, hogy a Paperwhite mikor kerül nemzetközi forgalomba?

Szólj hozzá


+ 8 = 17

Konyv-olvaso.hu is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide
a means for sites to earn advertising fees by advertising and linking to amazon.com. | Google plus