Kindle Fire könyvolvasás céljára is

.

A szeptemberben bemutatott Kindle Fire igen nagy népszerűségnek örvendett már akkoriban is. Ez nem csupán magas technikai színvonalának köszönhető, hanem annak a korrekt árkategóriának is, melyek képvisel a táblagépek piacán. Az Amazon webáruház szolgáltatásaival szoros kapcsolatban álló Kindle Fire bizony beváltotta a hozzá fűzött reményeket, és a korábbi verziókhoz hasonlóan nem okozott csalódást a nagyérdeműnek.

Az online megvásárolható Kindle Fire azonban nem csak elektronikus könyvek olvasására használható, hanem zenehallgatásra, vagy éppen filmnézésre is – s máris világosan látható, miért is éri meg az Amazonnak a rendkívül kedvező áron való piacra dobás. A két változatban elérhető új Amazon készülék hét colos verziója még a Google Nexus 7-nél is olcsóbban szerezhető be, pláne, ha figyelembe vesszük, hogy 16 GB-os verzióhoz jutunk a Kindle Fire esetében.

.

Azok számára, akiknek még ennél is jobb minőségre van szüksége például az e-könyvek minden sorának élvezetéhez, a Kindle Fire HD bizonyul a lehető legjobb választásnak. A nagyobb képátló, és a felbontásban tulajdonképpen egy  full HD-s tévének megfelelő jellemzőkkel bíró készülék is elérhető áron szerezhető be az Amazonnál. A minőség már csak azért sem elhanyagolható, mert látásunk épsége nem képezheti alku tárgyát akkor sem, ha a modern kor könyvolvasási módszere mellett tesszük le voksunkat.

A szeptemberi újdonságok mellett kifejezetten az e-book rajongók számára fejlesztették ki a Kindle Paperwhite-ot, amely mind megvilágításának, mind elektronikus papír-alapú kijelzőnek köszönhetően nagy népszerűségre számíthat, és gyakorlatilag fillérekért beszerezhető. A legújabb Amazon könyvolvasó kizárólag a cég weboldalán rendelhető, és garantáltan teljes élményt nyújt majd minden olvasás iránt érdeklődő számára.

Egy hozzászólás to “Kindle Fire könyvolvasás céljára is”

Szólj hozzá


+ 5 = 6

Konyv-olvaso.hu is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide
a means for sites to earn advertising fees by advertising and linking to amazon.com. | Google plus