Kindle kiegészítők a kényelmes használatért

amazon-offbeat-kindle-443462-h

.

Az Amazon Kindle termékeinek népszerűségéhez nem férhet kétség, hiszen a kedvező árak és a magas minőség kombinációja  jelentős vonzerőt jelent a cégóriás termékei számára. A komplex rendszer, mely a táblagépek és a könyvolvasók köré épül, biztosítja az Amazon számára, hogy a továbbiakban is megérje néha bizony jóval a piaci ár alatt kínálni e készülékeket. Legyen szó bármelyik gyártóról, azt már megszokhattuk, hogy kiegészítők széles választéka is kapcsolódik az értékesítéshez, s nincs ez másként a Kindle termékek esetében sem. Szigorúan a könyvolvasókra koncentrálva is számos hasznos kellék vásárolható meg, melyek még teljesebbé képesek tenni az olvasás e modern változatának élvezetét.

Azt már tudjuk, hogy az e-book olvasók rendkívüli energiatakarékossága annak köszönhető, hogy gyakorlatilag csak a lapozáskor használ energiát a készülék, egyébként nincsen háttérvilágításra szüksége. Ennek hátrányát akkor tapasztalhatjuk meg, ha sötétben kívánunk, elalvás előtt olvasni. Hogy kedvesünket se zavarjuk az olvasólámpa fényével, érdemes beszereznünk a speciálisan a Kindle készülékekhez kialakított, csíptethető lámpát, mely gombelemekkel működik, és az általa kibocsátott hideg fény alkalmas arra, hogy megvilágítsa a kijelzőt, de ugyanakkor szemünkhöz is kíméletes legyen. 

Az asztalra helyezhető állvány azok számára különösen hasznos, akik kávézás, vagy ebéd közben is szeretnének az olvasás élvezetének hódolni. További különlegességnek számít a vízálló tok, mely akár egy méteres mélységig is garantálja, hogy készülékünk biztonságban lesz. Természetesen nem víz alatti használatra fejlesztették ki a Kindle termékeket, de például vízparti pihenéshez mindenképpen jó választásnak bizonyul ez a tok, hiszen ezeken a helyeken könnyen érheti víz könyvolvasónkat, mely akár további működését is negatívan befolyásolhatná.

.

.

Egy hozzászólás to “Kindle kiegészítők a kényelmes használatért”

 1. Kiss Eszter says:

  Sziasztok!

  Mint látjátok, a honlapomon (kindletok.wordpress.com) rendkívül sokféle tokot ajánlok baráti áron, Budapesten (illetve postán). Kérlek nézzetek körül!

  Kedves Blogtulajdonosok!

  Kérlek vegyétek fel velem a kapcsolatot, szeretnék üzleti ajánlatot tenni. (Amennyiben reklámoztok, vevőnként akár 500 Ft-ot is fel tudok ajánlani, illetve másképp is megegyezhetünk!)

  Köszönettel,

  Eszter

Szólj hozzá


+ 3 = 6

Konyv-olvaso.hu is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide
a means for sites to earn advertising fees by advertising and linking to amazon.com. | Google plus