Ismerje meg a Kindle könyvolvasók kínálta lehetőségeket!

.

Az izgalmas krimik megszállottja, és csak úgy falja a lebilincselő történeteket? Kedveli a szépirodalmat, és a nagy klasszikusok mind megtalálhatóak könyvespolcán? Érdeklik a könyvpiac újdonságai, és a legjobb bestsellerek nem hiányozhatnak mindennapjaiból? Az elektronika fejlődésének köszönhetően ma már nem kell mindenhová magával cipelnie a vaskos könyveket, és amennyiben az internet kínálta kényelmes rendelési lehetőséggel szeretne élni, akkor sem kell a házhoz szállítási költségeket fizetnie, hiszen egyre népszerűbbé válnak a Kindle könyvolvasók.

Talán első hallásra felmerül Önben a kérdés, hogy nem rongálja-e a készülék hosszú távon szemeit, ám a fejlesztéseknek köszönhetően egyedülálló módon van kialakítva a könyvolvasók felülete, így természetese, „könyv-szerű” hatást keltenek azok. Számos előnyük mellett ez csak az egyik, hiszen szinte korlátlan lehetőségek rejlenek a könyvrajongók számára bennük. Memóriájuk akár több száz darabos gyűjtemény tárolását is lehetővé teszi, így egy helyen tudhatja azokat a könyveket, melyeket bárhová magával vihet, s ráadásul szinte helyet sem foglal a készülék.

A világhálón megtalálható számos ingyenes e-book mellett vásárlásra is lehetősége van, s így a fizetést követően néhány percen belül már át is töltheti könyvolvasójára a regényeket, vagy akár az internetről letöltött cikkeket, tartalmakat, hogy aztán szabadidejében élvezhesse a szellemi táplálékot, üljön vonaton, autóban, vagy egy hangulatos park padján.

.

Az Amazonról megrendelhető Kindle olyan lehetőségeket rejt magában, mely mellett nem mehet el, tartozzon bármelyik korosztályhoz is. A könyvek szeretete, és az általuk közvetíteni kíván tartalmak, gondolatvilág mindannyiunk életének részét kell, hogy képezzék, hozzájárulva ezzel lelki és szellemi fejlődésünkhöz. Nem érdemes lemondani hát róluk csak azért, mert a 3D-s filmek világa elvarázsol bennünket. A könyvolvasás nyújtotta élmény mit sem változik, ha a szokásos, papír alapú könyvek helyett elektronikus formában szerzi be kedvenceit, hiszen a szabadon szárnyaló képzeletnek köszönhetően az író által billentyűzetre vetett fantázia, vagy tudásanyag így is eljut céljához. Miért ne hódolnánk hát ennek az élvezetnek környezetbarát, takarékos módon, és a kor vívmányai által kínált kényelmes lehetőségeket kihasználva?

Szólj hozzá


2 + = 9

Konyv-olvaso.hu is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide
a means for sites to earn advertising fees by advertising and linking to amazon.com. | Google plus