Kindle Touch karácsonyra

Bár még az adventi időszak sem kezdődött el, de sokan – tanulva az elmúlt évek tapasztalatából – már ilyenkor beszerzik az ajándékokat. A műszaki cikkek mindig jó választásnak bizonyulnak, s ha a széles választékból sikerül olyan mellett letenni voksunkat, amely megfelel leendő tulajdonosa igényeinek, akkor igazán nagy örömet okozhatunk vele. A manapság nagy népszerűségnek örvendő Kindle könyvolvasók között bár nem a legfrissebb változat, de nem sokkal előbb dobta piacra az Amazon a Kindle Touch-ot, mint a Kindle Paperwhite-ot.

.

Amennyiben a Touch mellett tenné le voksát, a piaci árakhoz képest olcsón (reklámelhelyezéstől függően )20 – 30 000 forintos áron juthat hozzá a készülékhez, mely azonban már megjelenését tekintve is jóval magasabb minőséget képvisel, mint arra az árból következtetnénk. A beépített wifi mellett hétnyelvű szótár is kényelmünket szolgálja, de mp3 lejátszó is megtalálható a Touch-ban. Erről azonban érdemes tudni, hogy jobban szívja az energiát, mint ha csak e-book olvasásra használnánk a Kindle-t. Így ha zenehallgatás a cél, akkor a két hónapos üzemidő már nem állja meg a helyét.

A legnépszerűbb közösségi portálok és a gmail belépő oldala is közvetlenül elérhetőek, hasonlóan az Amazon accountunkhoz, ahonnan pár kattintással már meg is vásárolhatjuk a kiválasztott e-könyvet. Ehhez természetesen előbb regisztrálnunk kell a rendszerbe készülékünket.

.

A Kindle Touch – hasonlóan a többi Kindle termékhez – olcsó és mégis minőségi lehetőségként áll előttünk a karácsonyi ajándékok kiválasztásakor is. A baráti árakat elsősorban mindazoknak a háttérszolgáltatásoknak köszönhetjük, melyekkel az Amazon rendszeres, nem kis bevételhez jut a felhasználók által.

Szólj hozzá


+ 9 = 12

Konyv-olvaso.hu is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide
a means for sites to earn advertising fees by advertising and linking to amazon.com. | Google plus