Könyvolvasó tesztek – segítség a választásban

Nem mozog otthonosan az elektronikai kütyük világában? Mindegy, melyik webáruház, vagy szaküzlet termékeit nézegeti, mind egyformának tűnik az Ön számára? Könnyen lehet, hogy saját pc-jét, táblagépét, okostelefonját, vagy könyvolvasóját tökéletesen tudja használni, de ha Ön elé tesznek az üzletben egy új darabot, teljesen idegen az? Bizony minden technikai újítás ellenére is sokan vagyunk így ezzel, s bevallhatjuk, ilyenkorkarácsony környékén ez igencsak megnehezíti az ajándékválasztást. 

.

Mert ugye mi más is lehetne például a könyvek szerelmeseinek megfelelő választás, mint egy minden szempontból kifogástalan e-book olvasó? Szerencsére a piacon jelen levő kínálatban már mindenki megtalálhatja az elképzeléseinek megfelelőt mind ár, mind tudás szempontjából. Mielőtt azonban az első ajánlatra igent mondana, érdemes tájékozódnia a mostanság kedvelt típusokról az interneten. Erre tökéletes lehetőséget kínálnak a könyvolvasó tesztek, melyek vagy éppen egy gyártó, egyetlen termékét veszik górcső alá, vagy összehasonlító elemzéssel segítik a tanácstalan vásárlókat.

A döntő szempont semmiképpen ne az legyen, hogy milyen formátumot favorizál a választani kívánt készülék, hiszen ezen az ingyenesen is elérhető konvertáló programokkal másodpercek alatt segíthetünk. Jóval fontosabb talán az üzemidő, a megjelenítés formája, vagy éppen a javíthatóság. Miként a táblagépek esetében is tapasztalhatjuk, egyes típusoknak szinte lehetetlen az alkotóelemekre szedése, és ezáltal a javítása.

.

A vélemények természetesen tapasztalatok alapján megoszlanak, mégis mind többen favorizálják az Amazon könyvolvasóit. A több generációs termékskála mindenki számára kínál ízlésének, és pénztárcájának megfelelőt. Ez utóbbi momentum különösen érvényes a Kindle könyvolvasókra, melyek magas minősége egyedülállóan alacsony áron szerezhető meg.

A technikai újdonságok iránt érdeklődők, az e-könyvek és az olvasás kedvelői minden bizonnyal örömüket lelik majd egy olyan ajándékban, amely több száz könyv tárolását, és bárhol történő élvezetét teszi lehetővé egy olyan apró készülék segítségével, mely akár a zsebben is elfér, és minőségi kialakításának köszönhetően a látást sem rongálja – legyen szó akár több órányi olvasásról.

Szólj hozzá


+ 7 = 10

Konyv-olvaso.hu is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide
a means for sites to earn advertising fees by advertising and linking to amazon.com. | Google plus